top of page
Tarotwist_Horizontal-Gold.png
Tarotwist.png
tarotwist-shield-02.png
mj.jpg

Salut,
sunt Mihaela

 • Instagram
 • TikTok

Povestea mea

Tarotwist.png

Foarte rar o să vezi un scorpion care să vrea să dea detalii personale, așa că zic să ne bucurăm cu toții de acest moment deosebit.

 

Evit să mă prezint doar ca un cititor de Tarot, pentru că (așa cum o să vedeți și pe platformele mele de social media), sunt mai mult decât un Tarotist. Eu fac Tarot cu un twist. Dincolo de toate cunoștințele mele de tarot, îmi place să creez o imagine de ansamblu pentru clienții mei apelând și la ce am învățat în specializările mele din psihologie și psihoterapie. Nu în ultimul rând, îmi place să tratez totul cu puțin umor. Cred cu tărie că toți merităm să trăim cea mai bună viață posibilă. Și dacă pot acționa pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu cu asta, atunci o voi face. Scopul meu este să sprijin oamenii pe care îi întâlnesc să obțină o perspectivă mai largă asupra vieții și, în cele din urmă, să evolueze ca persoane. Iar dacă sunteți aici, pe această pagină, sunt sigură că nu este întâmplător. Așadar, mă bucur să vă cunosc. Eu sunt Mihaela.

 

 Ce ar trebui să știți despre mine (cu bullet-uri, pentru că a devenit defect profesional):

 • Sunt un millennial născut în anul în care melodia de top a lui Lionel Ritchie era „Say you, say me” (1986, vă scutesc de căutarea pe Google).

 • Sunt licențiată în psihologie (Universitatea București) și am un master în evaluarea, diagnoza și psihoterapia familiei, cuplului și copilului.

 • Cariera mea s-a învârtit în jurul comunicării și PR-ului în ultimii 10 ani. Am lucrat atât cu companii mari și mici (locale și internaționale), cât și cu agenții de PR - pe scurt, comunicarea a fost viața mea.

 • Îmi place să scriu și am avut o serie de bloguri de-a lungul anilor, unde am vorbit despre subiectele care mi-au stârnit interesul - psihologie, spiritualitate sau provocările din lumea dating-ului. Toate alimentate de sarcasm și autoironie (din nou, Scorpion. Nu mă pot abține). Un mini interviu despre unul dintre blogurile mele aici.

 • Ani de zile, m-am luptat cu anxietatea, care se traducea de cele mai multe ori în atacuri de panică, insomnie, claustrofobie și simptome somatice. Da, un millennial clasic, cum s-ar spune. Asta până când am descoperit cărțile lui Joe Dispenza și am început să practic meditațiile lui.

 • Obiectul meu preferat din casă (cu excepția seturilor mele de tarot, normal) este posterul cu citatele din ”Friends”.

 • Sunt o introvertită 100%.

 • Plăcerile mele vinovate țin de a citi orice este legat de psihologie, fizică cuantică, principii de manifestare și spiritualitate. Da, eram strigată TOCILARA în școală.

 • Mare parte din banii mei se duc pe călătorii - vizitez diferite locații din lume de cel puțin 3 ori pe an. 2022 mă va găsi parțial în Spania, Italia, Bali și România.

 • Am jucat poker online de mai bine de 13 ani – chimia specială cu cărțile de tot felul a existat dintotdeauna, se pare.

 • Pentru pasionații de astrologie: am soarele în Scorpion, luna în Pești și ascendent în Săgetător.

 

Pasiunea pentru Tarot a început ca un hobby (ca mai toate obsesiile mele, de altfel). Una dintre fostele mele șefe mi-a arătat un set de Tarot acum câțiva ani (deck-ul Illuminati) și m-am îndrăgostit instant. Am început să citesc zeci de cărți pe subiect, am urmărit sute de ore de înregistrări video ale altor consultanți de Tarot și am exersat în fiecare zi, ținând în același timp o evidență a tuturor etalărilor mele, pentru a le putea îmbunătăți acuratețea.

 

Apoi, am început să exersez cu prietenii mei și mi-am aprofundat cunoștințele vizavi de modul în care funcționează tarotul. În timp, au început să mă contacteze oameni din afara rețelei mele pentru sesiuni de tarot. Ceea ce a fost impresionant pentru mine la momentul respectiv a fost faptul că au confirmat în mod repetat că mesajele pe care le-am transmis se potriveau perfect cu ceea ce li se întâmplă. În plus, li s-au oferit aceleași perspective în sesiunile de Theta healing, în sesiunile de consiliere/terapie sau de către astrologii lor. Iar asta s-a întâmplat chiar și atunci când am ținut ședințe fără informații despre persoanele sau situațiile despre care întrebau în prealabil.

Deoarece eu însămi sunt o persoană sceptică, am vrut să testez și mai mult acuratețea sesiunilor mele. Am luat în jur de 300 de înregistrări ale etalărilor mele și am verificat câte dintre ele au fost confirmate. Rezultatul -  o precizie de 93% (aceasta include și etapa mea de începător absolut).

În acel moment, mi-am spus – ei bine, ăsta ar putea fi începutul unei prietenii frumoase.

Și așa s-a născut Tarotwist.

Tarotwist.png
Tarotwist.png
CONTACT

Ai întrebări sau vrei să ne auzim? Dă-mi un semn mai jos.

Mă găsești și pe Instagram și Tiktok!

Mulțumesc pentru mesaj!

bottom of page