top of page

Acerca de

Tarotwist_Horizontal-Gold.png
tarot-ethics.jpeg

Codul de etică

Tarotwist.png

Prietenii mei apropiați știu asta despre mine: când mă apuc de ceva, iau totul foarte în serios. La fel se întâmplă și cu tarotul. Chiar dacă îmi vine natural, nu tratez sesiunile ca pe o joacă. 

 

Prin urmare, am câteva reguli care îmi ghidează activitatea:

 • Nu contactez oamenii sub diferite motive pentru a-i convinge să mă plătească pentru o sesiune. Foarte des mi se întâmplă să primesc și eu mesaje dubioase pe rețelele de socializare, de tipul: „Strămoșii mei/tăi m-au îndrumat să te contactez. Trebuie să îți fac o etalare care o să-ți dezvăluie lucruri importante despre destinul tău/sufletul tău pereche.” Sau „Sunt o preoteasă hirotonită IFA (habar n-am ce e asta, dar ok), sunt direcționată online către anumite persoane pentru a le dezvălui obstacolele din viață și pentru a-i ajuta să afle cum să treacă peste ele.” Răspunsul meu e același: ”Strămoșii mei nu te-au anunțat și că nu vreau citirea asta?” Ceea ce vă recomand și vouă. Nu în ultimul rând, dacă o să contactez vreodată pe cineva pentru o sesiune, cu siguranță o voi face gratuit (și nu pentru că strămoșii mei mi-au spus asta).

 • Nu voi susține sesiunea dacă nu mă simt bine în ziua respectivă (lecție grea pe care am învățat-o în anii mei de jucat poker – să nu joci niciodată când ești obosit, trist sau bolnav!). Vreau ca fiecare client să primească maximum de informații din acea sesiune, așa că prefer să las puțin timp până mă simt 100% prezentă.

 • Întotdeauna transmit mesajul așa cum este. Cu toate astea, scopul meu nu este să-mi sperii clienții (mulți ”consultanți de tarot” au această tehnică, pentru a-i face pe oameni să plătească pentru mai multe sesiuni), așa că încerc mereu să fiu cât mai diplomată, păstrând în același timp mesajul clar. Scopul meu final este să tea jut să-ți descoperi atuurile și să ai mai multă claritate, nu să îți creez anxietate și stres suplimentar.

 • Există companii care taxează pentru sesiunile de tarot prin telefon/internet și taxează pe minut. Unele dintre ele vor lungi în mod special conversația pentru a vă ține ON cât mai mult posibil. Știu că e redundant să o spun, dar feriți-vă de astfel de situații. Un consultant etic va avea un preț fix pe sesiune și îl puteți verifica oricând pe site.

 • Nu voi face sesiuni de tarot care presupun oferirea de informații despre modalitățile în care pot fi rănite (fizic, emoțional sau orice altă natură) alte persoane sau clienții.

 • Toate informațiile pe care mi le oferă clienții înainte, în timpul sau după sesiunile de tarot sunt confidențiale. 

 • Depun toate eforturile pentru a furniza informații, astfel încât clienții mei să poată lua cele mai bune decizii cu putință. Cu toate acestea, îmi informez clienții de fiecare dată că detaliile oferite în cadrul sesiunilor de tarot sau rapoartelor scrise nu substituie consultanța medicală (fizică, psihiatrică sau psihologică), legală sau financiară de specialitate. Decizia finală de acțiune aparține întotdeauna clienților.

 • Fac sesiuni pentru fiecare client cu același respect, indiferent de vârstă, sex, orientare sexuală, educație sau religie.

 • Lucrez pentru binele clienților mei, în măsura în care pot, fără a provoca vătămări intenționate.

 • Îmi rezerv dreptul de a refuza orice sesiune care iese din zona mea de confort profesional.

 • Nu țin sesiuni de Tarot pentru minori.

tarot-deck.jpeg
Tarotwist.png

Alege ce ai nevoie

bottom of page